Saret Oy on saanut rakennustuotedirektiivin
EN 1090-1:2011/A1:2011 mukaisen CE-merkintäoikeuden.

Saret Oy on kehittänyt määrätietoisesti konepajan laatujärjestelmää ja tuotannon ohjeistusta jo pidemmän aikaa. Kehitystyön tuloksena on Saret Oy:lle myönnetty CE-merkintäoikeus toteutusluokissa EXC1 ja EXC2.
Kantavien teräsrakenteiden CE-merkintä tuli pakolliseksi 2014. CE-merkinnän taustalla on alan käytäntöjen yhtenäistäminen tavalla, jolla osoitetaan tuotetta koskevat vaatimukset vertailukelpoisella tavalla. CE-merkintä sisältää oleelliset turvallisuusominaisuudet, kuten kantavuuden ja pitkäaikaiskestävyyden.
Asiakkaan näkökulmasta CE-merkinnän vaikutus on huomattava. Hankkimalla CE-merkityn tuotteen, voi asiakas varmistua, että tuote täyttää sille osoitetut vaatimukset ja tuotteen valmistaja hallitsee valmistusprosessin.
CE-merkintäoikeuden saaminen edellyttää mm. voimassa olevia hitsauspätevyyksiä, hitsausohjeita (WPS) ja lukuisia muita suoraan laatuun vaikuttavien tekijöiden hallintaa. Tämän myötä Saret Oy:n laatu pysyy tasaisena jatkuvasti.

SARET OY:N TERÄSRAKENNEPALVELUT

Teräsrakenteiden valmistuksen rakennustyömaille

  • CE-merkittynä, standardin EN1090-1+A1 mukaisesti valmistettuna S235…S355 teräksistä toteutusluokkiin EXC1 ja EXC2
  • Tilaajan piirustuksien mukaisesti tai asiakkaan lähtötietoihin perustuen Saret Oy:n toimittaman suunnittelun mukaisesti
  • Olemme parhaimmillamme, kun ainevahvuudet ovat välillä 3 – 12 mm ja levyosat enintään 30 mm paksuja

Teräsrakenteiden asennuksen rakennustyömaalla

  • Standardien mukaiset pultit ja tarvikkeet
  • Pätevyydet omaavat hitsaajat hitsaavat asennushitsit hyväksyttyjen hitsausohjeiden mukaisesti
  • Asialliset pintakäsittelyt myös työmaalla

 

Katso sertifikaatti